Филијалата Маркетинг Совет Напишете Free Ebook

Како да трговија на Bitcoin 100 пати потпора или маргина

Може да се прават добри пари со BITMEX?


100× Предност!! Cryptocurrency девизна сметка постави


Пишување слободен ebook е одличен начин да го продаде повеќе филијалата производи. Ebook може да работи за вас во два различни начини и јас ве охрабруваме да ги користите и двете методи во секој слободен ebook пишувате. Првиот начин е да се промовира affiliate линкови директно во вашата книга каде што е соодветно. Можете да случајно се спомене производ во телото на одредена глава, преглед на производот како дел од вашата книга, или додавање на Дополнителни Ресурси во делот на крајот на книгата. Вториот начин е да се поврзе на вашата содржина страница од вашиот ebook. Може да понуди дополнителни информации на веб-страницата или на линкот за да видиш страница. Со испраќање на вашите читатели на вашиот веб-сајт ќе го добиете шанса да ги изложи на дополнителни филијалата на производи и имаат можност да ги добиете на вашиот билтен листа. Ај погледнете како може да се започна на вашата прва книга. Најдете тема која ви се доста запознаен за тоа и да излезе со генерална тема за книгата. Што се луѓето кои бараат по одредена тема? За пример, родителите на бебиња ќе бидат заинтересирани во совети и стратегии за да се добие своето бебе да спие во текот на ноќта. На мајка ми во потрага за работа од дома, работа може да бидат заинтересирани за тоа како да забележиш работа дома измама и каде да се погледне за легитимен работни места. Излезе со преглед, или група некои поврзани статии сте напишале за одредена тема. Сега, сите што треба да направите е месото се вади малку и се разбира да го вклучиме вашиот affiliate линкови. Книга обично се состои од најмалку 25 страници. Тоа може да звучи како многу, но, вие треба да ги задржи вашите големина на фонт прилично голем за да се направи полесно за да го прочитате на компјутер на екранот. Овозможува да се зборува за формат за момент. Можете да ги купите софтвер за креирање на книга, или можете да направите тоа PDF документ. PDF документи ќе работат на само за било кој компјутер и луѓето се чувствуваат удобно симнување на нив. Јас обично ги пишувам моите книги во Microsoft Word, формат тоа таму, додавање која било слики или графика и потоа да ја претвори во PFD. Можете или да го направите ова со Microsoft Acrobat, или да користите една од овие бесплатни PDF создавање услуги на интернет. Вашиот следен чекор ќе биде да се добие ebook циркулираат. По сите не се случува да се направи било кој партнер продажба ако никој не чита вашата книга. Можете да го понуди како бесплатен download на вашиот сајт или да ви ја кажам како бонус за да се претплатат на вашиот билтен. Јас исто така ќе сакате да додадете некоја забелешка во подножјето на секоја страница што на читателот е добредојден да се помине книга заедно со други кои би можеле да бидат заинтересирани за темата. Понуда на ebook како слободен giveaway на други сопственици на вебсајт и објавите на слободен ebook директориуми. Потоа седат назад и да се види книгата работиме за вас. По неколку недели можете да видите на филијалата на продажбата, дојде во. Време е да се движи кон друга книга. Филијалата Маркетинг Совет Напишете Free Ebook


· Ве молиме!! Сподели слободен!!

|

Сподели


・ Affiliate Marketing Tip Write A Free Ebook

[Линк до овој пост (HTML кодот)][trackback URL-то]