Tregtari Kartë Krediti Në Llogarinë E Aplikacioneve

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Që nga viti personal të kartës së kreditit na jep mjetet për të bërë jetën më të lehtë dhe më të kënaqshme, a mund ta imagjinoni se çfarë është një tregtar karta krediti, llogari mund të bëni për biznesin tuaj? Ky lloji i llogarisë është më shumë se vetëm një linjë krediti. Ajo është një të gjithë e shërbimit paketë që ofron mbështetje për të ndihmuar kompaninë tuaj të lulëzojnë dhe të rriten të. Natyrisht, ashtu si me çdo lloj tjetër kredie në llogarinë, është e rëndësishme që të përdorin atë në mënyrë të përgjegjshme. Hapi i parë drejt marrjes së këtij lloj mbështetje financiare dhe teknike është që të paraqesë një kërkesë. Gjetja e një tregtari kartë krediti në llogarinë e kompanisë nuk është e vështirë në të gjitha. Ju vetëm duhet të kontrolloni me bankierët në zonën tuaj për të parë nëse ata ofrojnë këtë shërbim dhe janë të gatshëm për të punuar me ju. Bllokimit të cilat rrugë, ju mund të bëni një linjë e kërkimit në Internet për të gjetur tregtari llogari të ofruesit të cilët janë pranuar klientët e rinj. Nuk janë shumë bankat dhe profesionale huadhënësve të cilët janë në kërkim për sipërmarrësit për të punuar me. Ata shpesh do të marrë një mundësi të reja të biznesit të pronarëve, nëse ata mendojnë se ju keni potencialin për t'u bërë një i besuar klientit. Por së pari ju do të duhet të kalojë të grumbullojë, duke demonstruar kompaninë tuaj?s aftësitë e në disa të dallueshme zonat. Një është që ju të keni një të ngurta histori krediti dhe nuk janë në falimentim. Një kopje e kompanisë tuaj?s e historisë së kredive duhet të jenë të përshtatshme dëshmi për këtë kërkesë. Një të dytë kriteri është që biznesi juaj ka të ardhura të mjaftueshme për të përmbushur të reja shpenzimet e një tregtari llogari. Banka apo deklaratat e një raporti vjetor duhet të ndihmojë me këtë shqetësim. Një tjetër gjë kredidhënësi do të duan të dinë është lloji i biznesit që ju jeni duke bërë. Nëse ju e trafikut në pornografi, janë angazhuar në thirrje, apo të kanë lënë një shteg që lidh kompaninë tuaj për disa unsavory marrëdhëniet, e underwriter mund të refuzojë aplikimin tuaj. Kushtet mund të ndryshojnë; kështu pyet për kushtet e kërkuara para se të aplikoni. Hapi i ardhshëm në drejtim të aplikoni për një tregtari karta krediti, llogari është për të dorëzuar aplikimin. Disa huadhënësit ofrojnë një formular online, të cilat ju mund të paraqesë në mënyrë elektronike, edhe pse ju mund t'ju duhet të paguani një tarifë për këtë privilegj të. Të tjera të kredisë agjentët do të ju lejojnë të shkarkoni një të shtypura aplikim që ju mund të plotësoni në bojë dhe e-mail nga U. S. pas. Sido që të jetë, ju ndoshta do të merrni një përgjigje për kërkesën tuaj brenda pak ditësh me e-mail, ose në një letër. Nëse aplikimi juaj është pranuar, ju mund të filloni menjëherë për të përdorur tuaj të kreditit të linjës dhe të shërbimit paketë për të ngritur një kartë krediti sistemi i përpunimit të të. Duke punuar me një llogari shok, ju mund të organizojmë për të instaluar një kartë krediti procesor në dyqan tuaj?s arka e zonës. Ose ju mund të blini një celular model për disa qindra dollarë dhe për të marrë atë me ju në rrugë kur ju shërbimit kompjuterë ose pajisje, ose të bëjë dërgesa në shtëpitë apo bizneset. Diskutoni aplikacionet tuaj të ri tregtar llogari me i kredisë për të sqaruar kufijtë dhe pajisjet mundësitë për kompaninë tuaj?s përdorim. Ju nuk?t të jetë në gjendje të gëzojë përdorimin e tregtar shërbimet derisa ju të aplikoni për ta, pyetni tuaj të preferuar huadhënësit për procesin e aplikimit për një tregtari karta krediti, llogari. Tregtari Kartë Krediti Në Llogarinë E Aplikacioneve


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

[object Window]


・ Merchant Credit Card Account Applications

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]