Ditë Tregtare

[Sigurisht Emini] Mënyrë Tregut, Limit Për, Mënyrë Të Ndaluar, Stop Limit Për Demystified!

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Llojet e Urdhrave Vendosjen e urdhrave është një art në vetvete. Fillestar shpesh nuk e dinë se kur për të përdorur tregun e urdhëresave dhe urdhrave limite. Urdhra të ndryshëm janë përdorur në të ndryshme kushtet e tregut. Por në mënyrë limit është ai që është më i zhdërvjellët. Të kuptuarit e një kufi që është thelbësore për tregtinë tuaj të suksesit. Unë vetëm do të diskutojë rastin për blerjen e, arsyetimi dhe mekanizmi është i njëjtë për të shorting. Mënyrë tregut Në një mënyrë treg, ju jeni në thelb duke i dhënë udhëzimet për ju...

Lexo më shumë...

postuar nga: Business News Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

[object Window] – Burim Edukativ

Më Mirë Tregton - BetterTrades është një burim edukativ për njerëzit të cilët janë të interesuar për të mësuar më shumë rreth tregtare.

Lexo më shumë...

postuar nga: Business News Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Në Bazë Të Biznesit Të

Con artistët kanë shkuar të teknologjisë së lartë, duke përdorur Internetin për të mashtruar konsumatorët në një shumëllojshmëri të zgjuar mënyra. Nëse ata janë duke përdorur emocionet e një ankand në Internet për të tërheq konsumatorët në kryqëzimin me paratë e tyre, duke aplikuar teknologji të reja për të peddle tradicionale të biznesit mundësi mashtrimet, duke përdorur e-mail për të arritur të madhe numrin e njerëzve me premtime të rreme për të ardhurat, nëpërmjet tregtimit të ditës, ose rrëmbimi i konsumatorëve modems dhe cramming trupmadh i distancave të gjata akuzat mbi telefonin e tyre faturat, scam artistët janë vetëm një klik larg. Për fat të mirë, të zbatimit të ligjit është në cyber-rast. Përdorimi i ankesave të Konsumatorëve Sentinel, një mashtrim të konsumatorëve e të dhënave, si udhërrëfyesi i tyre, zyrtarët e zbatimit të ligjit kanë identifikuar krye 10 pikë të këqijat me të cilat përballet konsumatorët që të shfletoj në Internet, si dhe shumë të fraudsters pas tyre. Përveç kësaj për të vënë shumë online con artistë nga biznesi, Komisioni Federal i Tregtisë, kombi shefi i mbrojtjes së konsumatorit agjencia, dëshiron që konsumatorët të dini se si të mos merrni kapur në web. Sipas FTC, ja se çfarë online konsumatorët janë duke u ankuar për më: Ankandet E Internetit Artificial: Dyqan në një "virtual treg" që ofron një përzgjedhje të madh të produkteve me e madhe ka të bëjë. E Kapur: Pas dërgimit të parave të tyre, konsumatorët thonë se ata kanë marrë një artikull që është më pak e vlefshme se premtuar, ose, akoma më keq,, asgjë në të gjitha. Rrjeti i Sigurisë, Kur e këshillon përmes një ankand në Internet, veçanërisht për një të vlefshme artikull, shikoni shitësi dhe të këmbëngulin për të paguar me një kartë krediti ose duke përdorur një shërbim ruajtje. Qasje Në Internet Shërbimet Artificial: Paratë e lirë, thjesht për një kontroll arketimit. E Kapur: Konsumatorët thonë se kam qenë "bllokuar" në kontrata afatgjata për qasje në Internet ose në një tjetër shërbim web, me e madhe ndëshkimet për anulimin ose ndërprerjes së parakohshme. Rrjeti i Sigurisë Nëse një kontroll arrin në shtëpinë tuaj ose të biznesit, lexoni të dy anët me kujdes dhe shikoni brenda zarfit për të gjetur kushte ju jeni duke rënë dakord për të, nëse ju keni të holla të kontrolloni. Lexoni faturën e telefonit tuaj me kujdes, për të papritura ose të paautorizuar akuzat. Mashtrimit Kartë Krediti Artificial: Shfletoj në Internet dhe për të parë rritur imazhet online falas, vetëm për ndarjen kartën tuaj të kreditit numër të provojë se ju jeni mbi 18. E Kapur: Konsumatorët thonë se mashtruese nxitësit e kanë përdorur kartë krediti numrat e tyre për të drejtuar akuza në letrat e tyre. Rrjeti i Sigurisë Ndajnë informacion kartën e kreditit vetëm kur të blejnë nga një kompani që ju e besoni. Mosmarrëveshje akuzë të paautorizuar në kartën tuaj të kreditit bill duke u ankuar për banka që ka lëshuar kartën. Ligji Federal kufijve tuaj të përgjegjësisë për $50 në akuzat e tuaja, nëse kartë është keqpërdorur. Ndërkombëtare Modem Formuar Artificial: Të merrni qasje të lirë për të rritur materiale dhe pornografinë e shkarkimit me anë të një "shikues" ose "[object Window]" program kompjuterik. E Kapur: Konsumatorët janë ankuar tepruar i distancave të gjata akuzat e tyre fatura e telefonit. Përmes programit, e tyre modem është shkëputur, pastaj lidhje në Internet përmes një distancë të gjatë ndërkombëtare numri. Rrjeti i Sigurisë nuk do të shkarkoni ndonjë program për të hyrë në një të ashtu-quajtur "i lirë" shërbimi pa leximit të të gjitha shpalosjet me kujdes për koston e informacionit. Po aq e rëndësishme, lexoni faturën e telefonit tuaj me kujdes dhe të kundërshtojë çdo akuzë që nuk do të lejojë apo nuk kuptojnë. Web Cramming Artificial: Për të marrë një pagesë porosi projektuar faqen e internetit për një 30-ditore periudhë provuese, me asnjë detyrim për të vazhduar. E Kapur: Konsumatorët thonë se kam qenë e ngarkuar në faqen e tyre të telefonit të faturave ose të marrë një faturë të veçantë, edhe në qoftë se ata kurrë nuk e pranoi ofertën, ose dakord të vazhdojnë të shërbimit pas periudhës së provës. Rrjeti i Sigurisë Shqyrtimit tuaj të telefonit faturat dhe të kundërshtojë çdo akuzë që nuk e njohin. Multilevel Marketing Planet/ Piramidat Artificial: Bëni para me anë të produkteve dhe shërbimeve të ju shesin si dhe ato që shiten nga njerëzit që ju fusin në programin e. E Kapur: Konsumatorët thonë se ata kanë blerë në planet dhe programet, por klientët e tyre janë të tjera shpërndarësit, nuk e përgjithshme publike. Disa multi-level marketing programe janë në fakt të paligjshme të skemave piramidale. Kur produktet ose shërbimet shiten vetëm për shpërndarësit si veten, nuk ka asnjë mënyrë për të fituar para. E Sigurisë Neto për të Shmangur plane që të kërkojë nga ju për të rekrutuar shpërndarësit, blerë shtrenjtë inventarit, ose të angazhohen për një minimum vëllimit të shitjes. Udhëtime dhe Pushime Artificial: Merrni një udhëtim luksoz me shumë "shtesat" në një ujdi-bodrum çmimi. E Kapur: Konsumatorët thonë disa kompani të ofruar kualitet më të ulët të strehimit dhe shërbimet se ata kanë shpallur ose nuk ka udhëtim në të gjitha. Të tjerët kanë qenë të goditur me të fshehura ose kërkesat shtesë, pasi ata kanë paguar. E Sigurisë Neto për të Marrë referenca në çdo kompania e udhëtimit që ju jeni duke planifikuar për të bërë biznes me. Pastaj, merrni detajet e udhëtimit me shkrim, duke përfshirë anulimin e politikës, para nënshkrimit për. Mundësitë E Biznesit Artificial: Të jenë të shefit tuaj dhe të fitojnë big bucks. E Kapur: Merren me premtimet për të mundshëm të ardhurat, shumë konsumatorë kanë investuar në një "[object Window]" që doli të jetë një "biz bie." Nuk kishte asnjë dëshmi për të mbështetur të ardhurat pretendon. Rrjeti i Sigurisë Bisedoni me njerëz të tjerë që kanë filluar bizneset nëpër të njëjtën kompani, merrni të gjitha premtimet në formë të shkruar, dhe studimin e propozuar kontratë me kujdes para nënshkrimit të. Merrni një avokat apo një kontabilisti për të marrë një vështrim në atë, shumë. Investimet Artificial: Bëni një investim fillestar në një ditë të sistemit të tregtimit apo shërbimit dhe ju do të shpejt të kuptojë kthimin e mëdha. E Kapur: Fitime të mëdha, gjithmonë do të thotë rrezik i madh. Konsumatorët kanë humbur paratë në programe që pretendojnë të jenë në gjendje të parashikojnë të tregut me 100 për qind të saktësisë. Rrjeti i Sigurisë Shikoni promotor shtetërore dhe federale e letrave me vlerë dhe mallrave rregullatorët, dhe të bisedoni me njerëz të tjerë, të cilët kanë investuar përmes programit për të gjetur se çfarë niveli të rrezikut ju jeni duke supozuar. E Kujdesit Shëndetësor Të Produkteve/Shërbimeve Të Artificial: Artikuj nuk shiten përmes tradicionale furnizuesit janë "provuar" për të kuruar serioze dhe madje edhe fatale probleme shëndetësore. E Kapur: Kërkesat për "mrekulli" produkte dhe trajtime të bindur konsumatorët se shëndeti i tyre problemet mund të tejkalohet. Por njerëzit me sëmundje serioze që vënë shpresat e tyre në këto oferta mund të vonojë marrjen e kujdesit shëndetësor, ata duhet. Rrjeti i Sigurisë të Konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor para se të blesh ndonjë "kurë-të gjithë të" se pretendimet për të trajtuar një gamë të gjerë të sëmundjeve ose të ofron shpejtë i shëron dhe zgjidhje të lehta në sëmundje të rënda të. Ju mund të shmangur marrjen e kapur nga një scam artist duke punuar në web? Jo gjithmonë. Por kujdes paguan. FTC ofron këto këshilla për të ndihmuar ju për të shmangur duke u kapur nga një ofertë që thjesht nuk mund të klikoni: Të jenë të kujdesshëm e teprojnë e kërkesave në lidhje me punën ose të ardhurat e mundshme. Merrni të gjitha premtimet në formë të shkruar dhe të rishikojë me kujdes përpara se të bëjnë një pagesë ose nënshkrimin e kontratës. Lexoni me gjobë shtypura dhe të gjitha lidhjet përkatëse. Mashtruese nxitësit ndonjëherë të varrosur të shpalosjet e ata nuk janë të shqetësuar për të ndarë me vënien e tyre në teeny vogël lloj ose në një vend ku ju jeni të ngjarë të shohin ato. Shikoni për një politikë të privatësisë. Nëse ju nuk e shihni një - ose në qoftë se ju nuk mund ta kuptojnë atë - të konsiderojë marrjen e biznesit tuaj diku tjetër. Të jetë skeptik e ndonjë kompani që nuk do të përcaktojë në mënyrë të qartë emrin e saj, rrugë adresën dhe numrin e telefonit. Check it out me lokale Better Business Bureau, mbrojtja e konsumatorëve, zyra ose të shtetit, Prokurori i Përgjithshëm. Nëse jeni duke kërkuar për një collectible apo duke menduar për të shitur atë thesar keni zbuluar në papafingo, një ankand në Internet mund të jetë vetëm gjë për ju. Që prej tyre të parë të pamjes 1995, Ankandet e internetit kanë bërë një nga më të nxehta të fenomeneve të web. Ata ofrojnë blerësit "virtual pleshti tregut" me një varg të pafund të mallrave nga e gjithë bota dhe ata i japin shitësit një "[object Window]" nga të cilat për tregun çdo gjë nga sportet e relikeve të sistemeve kompjuterike të miliona blerësit ndërkombëtarë. Nëse ju jeni një blerësi apo shitësi, ka një mënyrë të zgjuar për të "a" Ankandet e internetit. Këtu është se si për të bërë të sigurtë që ju të merrni më shumë nga tuaj ankand veprim. Si Ankandet e Punës ankandet e Internetit janë të bazaars. Në shumicën e rasteve, shitësit ofrojnë një artikull në një kohë, por ndonjëherë shitësit ofrojnë të shumta të shumë të të njëjtit artikull. Ankandi faqet e internetit shpesh i referohen ankandet e objekte të shumta si "Holandeze" ose "Anglisht" ankandet. Në disa vende, shitësi mund të jetë e nevojshme për të shitur të gjitha sendet në çmimin e ulët të suksesshëm të ofertës. Në vende të tjera, shitësi ka të drejtë për çmimet e ofertës për secilin nga ofertuesit më të lartë. Herë pas here, Ankand në Internet shitësit për të vendosur një "çmimi rezervë," cili është çmimi më i ulët që ata do të të pranojnë për një artikull. Disa vende të ditur rezervë të çmimeve gjatë ankandit. E ofertimit për çdo ankand të mbyllet në një kohë të caktuar, kur ofertuesi më i lartë "fiton." Në rastin e shitjeve të shumta shumë, pjesëmarrësit me shkallën më të lartë të ofertave në përfundim të ankandit, janë të detyruar për të blerë artikuj. Nëse askush nuk e ofertave në ose mbi rezerva të çmimeve, ankandi mbyllet pa një "fituesi." Në mbyllje të një ankand të suksesshëm, blerësi dhe shitësi zakonisht komunikojnë me e-mail për të rregulluar për të pagesës dhe të dorëzimit të mallit. Llojet e Ankandeve ankandet e Internetit mund të jetë business-to-person ose person-to-person. Operatorët e biznesit-to-person ankand vende kanë fizik të kontrollit të mallrave duke u ofruar dhe të pranojnë pagesa për mallrat. Në person-to-person ankandet, individuale të shitësit ose biznese të vogla ofrojnë sendet e tyre për ankandin direkt për konsumatorët. Në përgjithësi, shitësi nuk faqes ka pronësi fizike të materialeve. Pas ankandi mbyllet, shitësi është përgjegjës për të cilat merren direkt me ofertuesin më të lartë për të rregulluar për të pagesës dhe të dorëzimit. Mundësitë e pagesave të Blerësit mund të keni disa opsione të pagesave, duke përfshirë kartë krediti, kartë debiti, çek personal, turp e kontrolluar, të holla, para të gatshme në dorëzim dhe në ruajtje të shërbimeve. Megjithatë, të gjitha të shitësit të mos pranojë të gjitha format e pagesës. Kartat e kreditit ofrojnë blerësit më të konsumatorit mbrojtja e, duke përfshirë të drejtën për të kërkuar një kredi nga karta e kreditit emetuesit në qoftë se produkti nuk është dorëzuar ose në qoftë se produkti ka marrë nuk është produkt urdhëruar. Në mënyrë tipike, shitësit duke përdorur business-to-person ankand vende të pranojmë pagesa me kartë krediti. Por shumë shitësit në person-to-person ankandet nuk. Zakonisht ata kërkojnë të paguhen nga arka e të kontrolloni ose të holla para se të dërgoni objektin e ofertuesit fitues të. Disa shitësit bini dakord të përdorni një ruajtje të shërbimit. Për një tarifë në përgjithësi 5 për qind të çmimit të sendit, të paguar nga blerësi një ruajtje të shërbimit pranon pagesa nga blerësi me anë të kontrolloni, money order apo kartë krediti. Shërbimi liron paratë shitësit vetëm pas blerësi pranon dhe miraton mallin. Kjo ndihmon për të mbrojtur blerësit nga përfundojnë duarbosh pasi të paguajnë paratë e tyre. Në anën rrokullisje? Duke përdorur një ruajtje të shërbimit mund të vonojë marrëveshje. Ashtu si me çdo transaksion biznesi, të hetuar ruajtje të shërbimit të reputacion para se të nënshkrimit të shërbimit. Herë pas here, shitësit të bien dakord për të dërguar objekte COD, me blerësit që paguajnë kur artikulli është marrë. Shqetësimet e konsumatorit Sipas Komisioni Federal i Tregtisë, Ankand në Internet mashtrim është bërë një problem të rëndësishëm. Shumica e ankesave të konsumatorëve qendra për shitësit që: nuk të japë shpallur mallrave; të ofruar diçka shumë më pak të vlefshëm se ata shpallen; nuk do të dorëzojë në kohën e mënyrën; ose dështojnë që të verifikohen të gjitha informatat relevante në lidhje me produktin ose kushtet e shitjes.

Lexo më shumë...

postuar nga: Business News Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

E Garantuar E Të Ardhurave & MLM Suksesi në Dispozicion për të gjithë!

Vetëm për të gjithë do të donte për të bërë disa para ekstra me një garantuar të ardhura dhe suksesin MLM. Në fakt, shumica e njerëzve do të jetë i pushtuar për të pasur një garantuar të ardhura në një biznes që është e tyre dhe u lejon atyre për të vepruar atë nga shtëpia.

Lexo më shumë...

postuar nga: Business News Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group
Ditë Tregtare
Business News Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group
GVMG - Vendi i Botimit Lista : Le të ndajnë artikullin me ju rreth World Wide Web

Afganistan | Afrika | Shqipëri | Algjeri | Andorra | [object Window] | Antigua dhe Barbuda | arab | Argjentina | Armeni | Australi | Austri | Azerbaixhan | [object Window] | Bahrain | Bangladesh | [object Window] | Bjellorusi | Belgjikë | [object Window] | Benin | Butani | Bolivi | Bosnja dhe Hercegovina | Botsvanë | [object Window] | Bullgaria | Burkina Faso | Burundi | Kamboxhi | Kamerun | Kanada | Cape Verde | [object Window] | Kili | Kinë | Kolumbi | Komora | Kongo | Kosta Rika | Kroacia | Kubë | Qipro | çek | Republika Çeke | Darussalam | Danimarkë | Djibouti | Dominican | Republika Dominikane | Timori Lindor | Ekuador | Egjipt | [object Window] | Eritrea | Estoni | Etiopi | Fiji | Finlanda | Francë | [object Window] | Gambia | Gjeorgji | Gjermani | Gana | Britania e Madhe | Britania e Madhe(Mbretëria e BASHKUAR) | Greqia | [object Window] | [object Window] | Guine | Guinea-Bissau | Guajana | Haiti | [object Window] | [object Window] | Hungaria | Islanda | Indi | Indonezi | [object Window] | Irak | Irlandë | Izraelit | Itali | Breg Fildishit | Xhamajka | Japoni | Jordan | Kazahstan | Kenya | Kiribati | Kosovë | Kuwait | Kirgistan | Laos | Letonia | Liban | Lesoto | Liberi | Libi | Lihtenshtajni | Lituania | Luksemburg | Makao | Maqedoni | Madagaskar | Malawi | Malajzi | Maldives | [object Window] | [object Window] | Marshall | Martinique | Mavritani | Mauritius | Meksikë | Mikronezi | Moldovë | Monako | Mongoli | Mali i Zi | Marok | Mozambik | Myanmar | Namibia | Nauru | Nepal | Holandë | Neves Augusto Nevis | Zelanda E Re | Nikaragua | Niger | Nigeri | Korea e Veriut | Irlanada veriore | Irlanada veriore(Mbretëria e BASHKUAR) | Norvegji | Oman | [object Window] | Palau | Territori palestinez | [object Window] | Papua Guinea e Re | Paraguai | Peru | Filipine | Poloni | Portugalia | [object Window] | Qatar | Bashkim | Rumani | Rusia | Rwanda | Saint Lucia | [object Window] | [object Window] | Sao Tome dhe Principe | Arabia Saudite | [object Window] | Serbia | Seychelles | Sierra Leone | Singapor | Sllovakia | Slovenia | Solomoni | Somalia | Afrika E Jugut | Korea E Jugut | Spanjë | Sri Lanka | Sudan | Suriname | Swaziland | Suedi | Zvicër | Arab sirian | Tajvan | Taxhikistan | Tanzania | Tajlandë | Togo | karrocë me dy rrota | Trinidad dhe Tobago | Tunizi | Turqi | Turkmenistan | [object Window] | U. S. Një | Uganda | Mbretëria e BASHKUAR | Ukrainë | Emiratet e Bashkuara Arabe | Mbretëria E Bashkuar | Shtetet E Bashkuara Të Amerikës | Shtetet E Bashkuara Të Amerikës(U. S. Një) | Uruguaj | Uzbekistan | Vanuatu | Vatikan | [object Window] | Bolivar Venezuelës | [object Window] | Vincent | Jemen | Zambia | Zimbabve | GDI | Global Domains International, [object Window]. | Manual GDI Regjistrohu Gjuha - GDI Llogaria Guide Setup Gjuha | Freedom.WS | WEBSITE.WS | .WS Domain | .WS Domain Affiliate | Dot-ws flluskë | flluskë dot-com | Dot-ws boom | Dot-com boom | Të ardhurat për Life | Website GDI Earth | Global WebSite Earth | Global Artikuj WebSite |
Bi Mato rënie sy