Theksoni Përfitimet,Nuk Karakteristika

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Cilat janë karakteristikat? Ato janë përshkrimet e çfarë cilësish posedon një produkt. ‘ E XYZ makinë jep 55 milje per gallon në qytet. ‘ Tonë shkallë’s kornizë është bërë nga një peshë e lehtë të qëndrueshme aliazh çeliku. ‘ Tonë zam është e mbrojtur nga një patentë. Dhe cilat janë përfitimet? Ato janë të cilat janë ato karakteristika të thotë për perspektivat tuaja. ‘ Ju’do të kursejnë të holla në gaz dhe shkurtuar në ndotësve të mjedisit kur ju përdorni tona të energjisë, kursimit të lartë të performancës makinave hibride. [object Window], ju’do të ndjehen shtesë oomph kur ju’ri kalon makina, me mirësinë e efikas motor elektrik, të cilat ata nuk’t kanë! ‘ Lehtë të qëndrueshme çeliku-aliazh kuadër do të thotë që ju’do të jetë në gjendje për të marrë atë me ju me lehtësi, dhe e përdorin atë në vendet më të tjera shkalle mund’t shkojnë, ndërsa ende mbështetjen e deri të 800 paund. Jo më shumë backaches zvarritje rreth që të rëndë shkallë. Dhe kjo’do të fundit për 150 vjet, kështu që ju’ll nuk kanë nevojë për të blerë një shkallë përsëri! ‘ Patentë-mbrojtur zam siguron që ju mund ta përdorni atë në dru, plastike, [object Window], qeramike, xhami, dhe tjegull’pa pastrim çrregullt dhe ndonjëherë pa pasur nevojë të ri-zam atë përsëri’i garantuar! Në qoftë se ju ishin të shitur një shtrenjtë watch, ju nuk’t tregoni lexuesit se fytyra është 2 inç në diametër dhe grupi është bërë prej lëkure. Ju i tregoni atij se si shtesë e madhe fytyrë do të thoni atë kohë në një shikim. Jo zotëri! Ai fitoi’t duhet të squint dhe duken qesharake për të gjithë rreth tij duke u përpjekur për të lexuar këtë madhështore timepiece. Dhe si për mënyrën sesi ai’do të projektit sukses dhe karizëm kur ai vesh kostum të bukur ari watch me handcrafted porosi lëkure band? Si të dashurën do të gjeni atë papërmbajtshëm kur ai’s të gjithë të veshur deri në të dalë, veshur watch. Ose se si të shikojnë’s status dhe bukuri do të joshte zonjat. Ideja është për të adresuar përfitimet e produktit, nuk karakteristikat e tij. Dhe kur ju bëni që, ju’ri duke u fokusuar në tuaj lexues dhe interesat e tij, dëshirat e tij. Qëllimi është për të nxjerrë në pah ato përfitimet konkrete (dhe fjala e tyre të saktë) që të shtyjë tuaj lexues’s butonat e nxehtë emocionale. Theksoni Përfitimet,Nuk Karakteristika


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

[object Window]


・ Emphasize Benefits,Nuk Karakteristika

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]