Joshës Të Punëtorëve Të Rinj Me Të Korporatave Të Stabilitetit

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Punësimi është në rritje dhe me atë, kthimit të kompensimit tërheqëse paketa dhe nivelet e pagave. Pas disa poshtë vjet në tregun e punës, që ishte rezultat i normalizimit të një të fryrë të tregut të aksioneve dhe fillimi i Luftës kundër Terrorit, punëdhënësit janë të ndërtimit të kompensimit paketa me një sy të tërhequr punonjës të përkushtuar. Gjatë ekonomik në kosovë e në fund të viteve nëntëdhjetë, punëdhënësit ishin në kokë-për-kokë konkurrencë me njëri-tjetrin për të ofruar përfitime dhe rrogat që do të tërheqë më të mirë të punësuarit. Për punëkërkues, se mjedisi është pothuajse një të zgjedhë dhe të zgjedhin situata në të cilat ata mund gati emrin e tyre e pagës dhe përfitimet e paketës. Shumë prej dot coms, turret me sipërmarrje kapitale, u ofronte performancës stimuj që përfshinë makina sportive, udhëtime nëpër botë, në zyrën masazhet, dhe ping pong tabelat në punonjës kot. Qëllimi ishte për të tërhequr dhe mbajtur cilësi të punësuarve. Të punësuar janë në kërkim për diçka tjetër se Aeron karrige dhe Herman Miller zyra accoutrements sot’s tregu pune. Punëtorët që ishin të kafshuar e vështirë duke e pas 9/11 reduktimin në fuqi dhe layoff epidemi janë në kërkim të më shumë në drejtim të korporatave stabilitetit si një tërheqje në një të ri punëdhënësi. ‘I qe hedhur off tri herë në dymbëdhjetë muaj pas 9/11. Çdo herë, kompania kishte humbur të financuar dhe drejtuar nga e parave të gatshme,’ shtetet Randy McEwen, një shitjet ekzekutive, ‘Tani unë jam vetëm duke kërkuar për një kompani që ka një të qëndrueshme rekord i rritjes ekonomike dhe një të ardhme të mirë. Latte makina në sallon janë të bukur, por unë’d preferojnë një grup të sigurimit plan që përfshin të dhëmbëve.’ McEwen’s shqetësim për stabilitetin dhe tradicionale përfitimet nuk është e pazakontë në mesin e të papunëve. Me koston në rritje të kujdesit shëndetësor, e mbulimit të sigurimit kryeson listën e dëshiruar përfitimet. Korporatave të shëndoshë është edhe një prioritet të lartë si punëtorë të shërohen nga shkurtimet e gjysmës së parë të kësaj dekade. Të punësuar janë më pak gjasa për të aplikuar për një kompani që ofron opsionet e aksioneve si një nxitje që aq shumë ende mbajnë vlerë të aksioneve opsione nga punëdhënës të mëparshëm. Termi ‘para IPO’ nuk mban të tërheqë me punëkërkues. ‘Para IPO do të thotë thjesht që ata të hedhin shumë premtime në ju, por nuk ka përfitime reale,’ shtetet McEwen, ‘më Jep një të mirë 401TE ndeshje në vend.’ Të tilla cinizëm është mjaft e zakonshme në mesin e profesionistëve të cilët ishin djegur nga start-ups. Kujdes është duke u ushtruar nga punëkërkues si ata kërkojnë të bëjnë një hap të karrierës apo të ndryshojë. Si një punë kërkuesi i, çfarë mund të bëni ju për të pastruar nga kompanitë e qëndrueshme nga ato në wobbly këmbët? Këtu janë disa këshilla: Të shqyrtojë kompani të regjistruar. Ju duhet të gjeni më shumë rreth kompanisë përpara se të shkoni në intervistën e parë. Është kjo publike apo private? Në qoftë se ajo është publike, çfarë është tregtimin e aksioneve në dhe cila ka qenë performanca e regjistruar për të kaluarën 18 muaj? Në qoftë se ajo është private, sa kohë ka qenë në biznes dhe sa i madh është tregu i saj? Ky informacion do të ju jap një pikënisje për të fituar perspektivë dhe gjithashtu do të sigurojë që ju me ushqim për intervistë. Shikoni në treg. Është treg kompania e shërbimeve në rritje apo duke u pakësuar? Ajo është e ngrohtë një treg me një pjesë të konsumatorëve apo është e gjerë dhe pjekur me të konkurrencës? Kush është në konkurrencë? Mendoj se si një investitor. Si një punonjës, ju do të jenë investuar një shumicë të jetës tuaj në këtë kompani; prandaj, ju duhet të mendoni si një investitor. Është kjo një kompani që ju mendoni se është në rrugën e duhur drejt suksesit? Është udhëheqje të shëndoshë? Janë numrat e në mjete monetare të mirë? A ata kanë një qarkullim të punonjësve të lartë shkalla e? Çfarë është në të mirën paketë? Përfitimet si 401TE përputhen, ndarja e fitimit, dhe shëndetin e mirë e planeve të tregojnë një kompani që kujdeset për të investuar në punonjësit e saj. Këto janë përfitimet që tregojnë shkallën e vlerë një kompani vende punonjësit e saj në. Për vlerësimin e një kompanie para se të hyjnë në valle e intervistimit të mund të shpëtojë të dyja palët një marrëveshje e madhe e kohës dhe përpjekje. Kompanitë nuk duan të bëjnë një të keqe të punësojnë dhe të kërkojnë punë, nuk doni të hyni në me një kompani të vetme që të ketë për të filloni të kërkoni për një punë përsëri në gjashtë muaj. Duke bërë një pak detyrat e shtëpisë, paraprakisht, do të shërbejë edhe ju. Joshës Të Punëtorëve Të Rinj Me Të Korporatave Të Stabilitetit


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

[object Window]


・ Enticing New Employees With Corporate Stability

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]