10 këshilla për maksimizimin shitjen e shtëpisë tuaj

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Nëse ju jeni edhe duke menduar për të shitur shtëpinë tuaj prioriteti do të jetë për të marrë një çmim më të lartë. Për të arritur këtë ju nuk duhet të mendoj se si një shitës por si një blerës. Kjo do të mundësojë që të zgjedh kushte të tilla që vlera e shtëpisë, rrit ndjeshëm. Gurin e qoshes është që të dukshmërisë shton vlerën. Megjithatë ajo duhet të bëhet subtly në mënyrë që ajo të bën të rritur vlerësoi vlerë ose fatura e tatimit në pronë. Këtu janë disa këshilla: 1. I kushtoj vëmendje të jashtme parë. Kjo është ajo që blerësit potencial njoftim. I jep përparësi shtëpisë përmirësimet që janë të dukshme me sy të lirë. Fiksimin e faade ju do të merrni një çmim më të mirë se sigurimi i fondacionit është të ngurta. 2. Tidy deri oborr dhe kopsht. Nëse ka shenja të neglizhojnë shumica e blerësve nuk do të edhe një hap. çfarë duhet të bëni, është të krijoni një prezantim. Sigurohuni që nuk ka goma ose dru gënjyer rreth, dhe çdo lirshme shutters apo stuhi të ujërave të zeza dhe kanaleve janë siç duhet fikse. 3. Kjo ndihmon për të peizazhit. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të kaloni në redesign. Trap mbrojtjet, pemët, dhe shkurre. Farë e keqe shtretër lule dhe bojë të vjetër pots. 4. Të siguruar që kulmi është i pastër dhe i gazuar. Atë e kanë fuqinë e pastruar. Statistikat tregojnë se 30% apeli frenuar është një gaz çati. 5. Kanë brendshme repainted dhe qilima dhe vinyl parket zëvendësuar. Blerësit më të dëshironi për të lëvizur në të djathtë larg. Disa do të merrnin në konsideratë investimi në një shtëpi ku ata kanë nevojë për të marrë punën e bërë. 6. Ulja rrëmujë dhe ndreq brendshme. E gazuar windows, pëlhura të pastër, tërheqëse tapiceri, të ndritshme jastekë, me lule në tavolina, dhe disa piktura apo fotografi e vendosur strategjike, të bëjë një dhomë në një shtëpi. Kjo i jep vend ngrohtësi dhe fton një person për të marrë një vështrim. 7. I kushtoj vëmendje të aromat. Çfarë mund të duket aromatik për ju mund të jetë i padurueshëm për të tjerët. Ftoni një mik në për të inspektuar në emër tuaj. Shumë gjetur pet aromat, era e urinës, [object Window], [object Window], bimët, deodorantet, temjanit, erëza, dhe kështu në të pështirë. Shpesh, nëse curries janë gatuar ose vezë ose proshutë skuqur era tenton të ul receptorin e telefonit rreth shtëpisë. 8. Ndreq kuzhinë dhe banjo me bimët miqësore, ngjyra peshqir dhe të lira të ndeshjeve ose tulla-një-back. 9. Kemi shtëpi të pastrohen nga maja e deri në fund. Nuk duhet të ketë dëshmi të myk, ndryshkun, ose rrjedhjet. 10. Organizoni mobilje dhe llampat të japë një shkëlqim të ngrohtë. Nëse ju keni shumë mobilet ose sendet personale të sentimentale vlerë ata kanë ruajtur. Sa më afër të brendshme të vijnë për të qenë nga të glossies shpejtë në shtëpi do të shesë edhe atë për një çmim të mirë. Kurrë nuk tejshpenzuar ose të bëjë ndryshime të cilat nuk janë në përputhje me lagje. Nëse trajtohen cleverly 80-90% kostot e riparimit dhe sprucing lart mund të rikthehet. Nëse emocionet dhe ndjenjat re mendimi juaj të kërkojnë ndihmë profesionale, kërkoni një interior designer ose konsulent për të ju jap disa udhëzime. Interneti sot është një burim të vlefshëm informacioni. Bëni disa kërkime, të cilat do të qartë mendjen tuaj dhe të ju jap drejtim. Kur në dy mendjeve të kërkojnë këshilla lokalë të real estate agent i cili ka vlerën e pronave në këshilla nga gishtat e tij dhe një i licencuar vlerësuesi i cili do të dini se çfarë është më e mira. 10 këshilla për maksimizimin shitjen e shtëpisë tuaj


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

[object Window]


· 10 këshilla për maksimizimin shitjen e shtëpisë tuaj

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]