Naha Anjeun ngabutuhkeun A Jadwal Gawé-Dina-Home

Kumaha dagangan Bitcoin di 100X ngungkit atanapi margin

Bisa Anjeun Jieun Good Duit Kalawan BITMEX?


100× ngungkit!! FX Akun Cryptocurrency Atur Up


Salah sahiji atraksi gawe di imah téh visi kabebasan eta invokes — no waktu jam, no cadar waktu, jeung hiji no ka akun mun keur kumaha méakkeun waktos Anjeun. nuhun, nya éta hiji proposisi menarik, tapi kawas jadi loba propositions menarik aya downside beurat — Anjeun dipikaresep wasting loba waktu. salaki kuring spends waktu unggal poé dieusikan kaluar ieu spreadsheets badag ka akun pikeun poé-Na. Manéhna lumaku pikeun hiji pausahaan rékayasa badag jeung poé-Na mindeng ngawengku gawé dina rupa-rupa proyék pikeun klien beda. Manéhna loathes aktivitas na mah geus sok PHK eta salaku runtah waktu — anu nepi ka bisnis imah mah anyar nyandak off jeung sadar aya ngan saukur teu cukup jam dina poé ka ngalengkepan sadaya gol mah. Kuring ayeuna geus sorangan sumebar lambaran jeung agenda pikeun poé na mah geus ningkat produktivitas mah ngurangan stress mah immeasurably. Mun anjeun teu mikir anjeun kudu jadwal pikeun bisnis imah Anjeun mangka mikir deui — jeung maca dina. Sanggeus spate poé rélatif unproductive lamun mah “pikeun Sugan” daptar seemed tumuwuh éksponénsial unggal waktu kuring melong eta mah emang hal kungsi ngarobah. Dibales mah bade ngaliwatan patch kasar. bisnis imah mah ngalaman ngilu ngembang sarta nyokot up leuwih ti waktu biasa, mah opat taun heubeul ieu ngan dina preschool bagian-ayeuna, salaki mah teu cara beurat-Na dina hareup imah, jeung kulawarga mah ngalegaan ieu ngalaman sababaraha crises. Tapi kuring ngaraos ogé cukup kolot nyaho aya kungsi waktu sampurna dina kahirupan — Anjeun ngan hirup salah sahiji nu Anjeun saena. Di handap ieu mangrupakeun saukur masalah Kaula kaayaan taun ieu. taun saterusna masalah ieu bakal traded di keur leuwih seger anyar. Sanggeus nalungtik waktu mah galecok jeung sababaraha séjén folks karya-di-imah, Kuring kapanggih lima alesan ka nangkeup jadwal: 1. Ieu teuing gampang runtah waktu ngalakonan tugas nonpriority 2. Ieu teuing gampang neangan sidetracked atawa kacau ti tugas anjeun ayeuna 3. waktu karya Unscheduled mindeng bisa tumpang tindih kana waktu bébas Anjeun nepi ka teu boga wae bébas di sadaya 4. waktu bébas Anjeun bisa tumpang tindih kana waktu pagawean Anjeun nepi ka anjeun digolongkeun balik jeung proyék penting 5. Concentrating waktos Anjeun jeung usaha dina proyék prioritas pangluhurna hartina leuwih meunang dipigawé Kaula mah ngan karya di jalma bisnis imah ngawengku jadwal. I anyar nyandak bagian dina forum online mana lalaki jeung womenhad pindah ka nangkeup eta — jeung kapanggih leuwih freeing ti restrictive. Barina ogé, anjeun masih hiji netepkeun jadwal jadi anjeun Luncat ka ngajadwalkeun sorangan off pikeun 3 jam dahar beurang, an soré, atawa sakabeh poé iraha anjeun milih. Lamun manggihan eta setting hese nepi jadwal jeung prioritas pikeun poé jeung minggu tuluy sugan signifikan lianna atawa babaturan Anjeun bisa mantuan Anjeun ngeset jadwal Anjeun. Naha Anjeun ngabutuhkeun A Jadwal Gawé-Dina-Home


· Punten!! bagikeun Free!!

|

ngabagikeun


・ Why You Need A Work-At-Home Schedule

[Link Pikeun Post Ieu (kode HTML)]



[URL trackback]